Как да спечеля вниманието й?

Как да спечеля вниманието й?

Започваме със съветите какво НЯМА да ти помогне да впечатлиш някое момиче, въпреки че сигурно част от приятелите ти ще те посъветват точно обратното.

Първо – не бъди груб, невъзпитан, не обиждай, не я унижавай…или с една дума не се дръж като лошите момчета от филмите. Въобще това с момичетата, които харесват лоши момчета е пълна измишльотина. Или ако ги харесват, то са тези лоши момчета, които са лоши с другите, но не и с момичетата.

Не бъди прекалено агресивен, упорит, не досаждай.

Ако едно момиче ти е казало – не, недей, спри, стига толкова. Просто спираш и толкова. Не си мисли, че като настояваш супер много, тя най-накрая ще поддаде. Точно обратното, ще я отблъснеш още повече.

Кои са полезните ходове, които биха ти донесли успех в опитите да спечелиш момичето, което харесваш?

За да се получи каквото и да било помежду ви, трябва да имате общи неща – да харесвате еднаква музика, да обичате да ходите на кино, да спортувате, да сте си интересни един на друг. Ако нямате допирни точки, трудно ще имате успешна връзка. Така че ако знаеш какво харесва твоето момиче, използвай го като тема за разговор. Например чуй някое парче на любимата й група или изпълнител и й кажи, кое и на теб ти е харесало. Направи й комплимент за нещо свързано с нея – как се облича, как изглежда. Просто покажи, че се интересуваш и вълнуваш от това, от което се вълнува и тя.

Направи й изненада.

Ако знаеш красиво място в града, на което не е ходила, можеш да й предложиш да отидете заедно. Ако пък има някакъв празник или повод, можеш да й организираш парти. В такива случаи приятелките й могат да са ти съучастници. Всъщност трябваше още в началото да кажем, че за да покориш сърцето на някое момиче много помага, ако преди това си успял да спечелиш и приятелките й на твоя страна. Затова когато говорихме, че не трябва да си груб и невъзпитан, това важи и за отношението ти към тях. А знаем, че често се случва обратното – момчетата си мислят, че някоя мацка ще ги забележи, ако говорят глупости и гадости за приятелите й.

Разбира се, във връзките и отношенията между момичета и момчета няма строги правила и точна рецепта.

Ако някой ти каже – прави така и всички мацки ще са твои – не му вярвай. Всяко момиче е различно. Но в общия случай винаги помага, когато си мил, внимателен и проявяваш уважение и разбиране. И най-вече лично отношение. Скъпите подаръци не са гаранция, че ще те харесат. Но ако подаръкът е нещо лично, жест, за който си се потрудил, проявил си въображение, обмислил си го – е тогава всяко момиче би се разтопило от щастие. И за подобни неща изобщо не ти трябват пари. Направи плейлиста в YouTube с няколко много забавни клипчета, прати й я и й напиши “Днес в училище ми се стори, че нямаш настроение, ето нещо, което се надявам да те развесели”.

Хайде, момчета, знаем, че имате достатъчно голямо въображение, за да измислите десетки подобни начина за привличане на женско внимание и с които да накарате някое момиче да се усмихне. А усмихне ли се веднъж…от там нататък всичко е лесно.

Active-citizens-fund

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg