Любов или привличане? Кога расте пенисът? (видео)

Здравейте,

Радо отговаря на вашите въпроси – каква е разликата между любов и привличане, кога расте пенисът, как да го впечатля и други интересни теми.

Как да го накарам да се впечатли от мен по чат?
Прати му гола снимка. Шегуваме се, точно обратното – никога не пращай гола снимка. Ако в чата се правиш на някаква каквато не си, рано или късно това ще си проличи. Нека се впечатли от истинското ти аз, пиши това, което мислиш и бъди искрена. Ако не го впечатлиш, значи не е момчето за теб.

Какво да правя, ако презерватива се скъса и парче от него остане в мен?

Отиваш на лекар, за да ти го извадят. Случва се много рядко, даже е възможно целият презерватив да се изхлузи и да остане в теб и само лекар може да го отстрани. Но пак казваме, това е много, много рядко и не бива да ви спира да ползвате презервативи. Стават и такива фалове и няма от какво да се паникьосвате, отивате и ви го вадят, лекарите са виждали какво ли не, не трябва да ви е срам или нещо такова. А и вие нямате вина, просто презервативът нещо не е бил окей.

На колко години започва да расте пенисът на момче?

Различно, на някои още на 12-13, на други на 15, не можем да кажем с точност, нито ти има как да прецениш. Но до 18-19 години вече трябва да ти е пораснал. Спокойно, не се панирай, дори на приятелите ти вече да са започнали да им растат пенисите, а на теб още не. Това си зависи от гените, няма какво да направиш.

Какво може да ползваме като лубрикант? Oсвен оригиналния дюрех, говоря за анален секс.

Не ви съветваме да ползвате за лубрикант, нещо което не е лубрикант. Не може да знаете какво има в съставките му и дали някоя от тях не предизвиква алергии или дори по-опасни реакции, ако попадна вътре в организма. Имаме видео за момичетата, че не е желателно сметана, шоколад или всякакви други неща, които звучат еротично и могат да бъдат намазани по пениса на момчето, да попадат после и във вагината им, защото може да предизвикат реакция и възпаление. Същото важи и за аналния секс. Не експериментирайте и не четете по интернет някакви тъпотии, заради които може да си навлечете сериозен медицински проблем. Има си лубриканти, те са тествани, сигурни са, безвредни са, няма причина да ползвате заместители.

Кои са някои от разликите между любовта и увлечението ?

Еее, това си е тема за цял епизод и скоро ще гледаме да направим такъв. Сега отговаряме съвсем накратко – когато си влюбен мислиш непрекъснато за другия човек. При увлечението някой ти е интересен, но не ти е нон-стоп в главата. Нещо такова. Понякога човек се влюбва от раз, все едно го е ударил ток, любов от пръв поглед, ала-бала. Но в повечето случаи първо има някакво увлечение, запознаваш се с някого, става ти интересен и забавен, харесва ти на външен вид и как се държи. Но казват, че започваме да се влюбваме, едва когато получим някакви сигнали, че и отсрещния човек изпитва някакво увлечение и споделя нашия интерес. Ще задълбаем повече в тази тема в отделно цяло видео посветено само на различните видове привличане.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg