Q&A. Как да заговоря в чат? Кога да му пусна? (видео)

Здравейте,

Радо отново отговаря на вашите интересни въпроси – как да заговоря в чат, кога да му пусна и други интересни теми.

Каква е нормалната дължина на пенисът на 11 годишен?

А каква е нормалната височина и номер на обувки на 11 годишен? Няма такива нали, всеки е пораснал различно и с различно голям крак. Това важи и за пениса. Освен това няма никакъв смисъл да го мислиш и да го мериш на 11 години, защото пенисът тепърва ще расте. И както не е ясно колко ще пораснеш на височина, така не се знае и колко голям ще е пенисът ти. А и няма никакво значение, гледай видеото ни за форми и размери на пениса и ще разбереш защо размерът не е от значение.

Здравейте, зоната на триъгълника ми е по-тъмна, трябва ли да се притеснявам?

Това е от момиче. Не, не се притеснявай, няма „нормален“ цвят на интимните части на момичетата. За съжаление напоследък все повече се рекламират пластичните операции и избелването на цвета на момичето там долу, но това е абсолютно ненужно. Напълно нормално е да е и по-тъмно и по-светло, няма връзка с това какъв е цветът на кожата и изобщо няма „идеален“ цвят. Ако се сравнявате с порно актрисите, имайте предвид, че много от тях са си правили пластични операции, включително на половите органи, така че те изобщо не са критерии за това кое как трябва да изглежда.

Бащата на приятелката ми не одобрява връзката ни. Трябва ли да измислим някаква лъжа, за да се виждаме или по-добре тя да говори с него?

Е разбира се, че винаги е по-добре да не се налага да измисляте лъжи, но вие най-добре си познавате ситуацията и какъв е въпросният баща. Ако се запознаете и той види, че си нормално и готино момче, би трябвало всичко да е наред. Приятелката ти пък трябва да си реши кое й е по-важно – да бъде с теб или да е в добри отношения с баща си.

Трабва ли супер много да ме ме е страх да го направя?

Изобщо не трябва да те е страх, ако те е страх, значи не си готов да го направиш.

Ако съм правил секс с мъж но без да съм пускъл сперма мога ли да хвана спин?

Да, можеш, ако е имало секс с проникване и другият мъж е ХИВ позитивен, можеш да се заразиш. Също трябва да знаеш, че мъжете, които правят секс с други мъже са изложени на по-голям риск от хетеросексуалните мъже, така че винаги, винаги правете секс с презерватив.

Kak da zapochna da si pisha s momicheta v instagram

Написано е на шльокавица, затова ще ти кажем първо, че трябва да започнеш да пишеш на кирилица. Винаги, не само като си пишеш с момичета в инстаграм. Освен това, ако ще пишеш на момичета, които не ги познаваш, по-скоро ще те блокират и като цяло няма много смисъл да пишеш на някого в социалните мрежи, ако не се познавате и не сте приятели.

Направете видео относно кога да пуснем на момче, което е по-голямо от нас и как да бъдем предпазливи (не говоря за безопасен секс, а по принцип). Наскоро се запознах с едно момче и много го харесвам, имаме 8 години разлика.

Ако се познавате отскоро, няма как да знаеш дали те иска само за секс или иска нещо повече. Особено ако е много по-голям от теб, не можеш да го опознаеш толкова добре толкова бързо. Винаги казваме, че сексът е важно нещо, особено когато ще го правиш с някого за първи път и е важно да е с човек, на когото имаш доверие, харесвате се, имате връзка и т.н. Така че, ако искаш да бъдеш предпазлива, трябва да прекараш повече време с него и да станете близки, за да разбереш имаш ли му доверие или не.

Здравейте имам въпрос, надявам се да ми отговорите. Искам да ви попитам нещо.
Ще го правя с приятелката ми , имам и доверие и всичко шест, НО ако след време се разделим, да речем месец , месец и нещо и тя каже и другите ми се подиграват примерно , защото тя ще е казала примерно че сме правили секс. Въпросът ми е как да постъпя, на 14 съм, надявам се да ме разбирате. Знам че е глупав въпрос, но ако стане това какво да правя и дали ако учители разберат може да има някакви последствия по закон. Благодаря предварително!

Първо – как така хем имаш доверие на приятелката си, хем се притесняваш, че а) ще се разделите след месец и б) тя ще каже на другите. И двете неща за знак, че изобщо не си сигурен в нея и че отношенията ви са сериозни. При това положение на 14 да правите секс не е най-добрата идея.
Колкото до законовите последствия – ако и двамата сте навършили 14 години, няма последствия, това е минималната възраст по закон, до която е забранено да извършваш или да скланяш към сексуални действия. Но пак да кажем, че така както си ни описал ситуацията, хич не ни изглежда като да си готов да правиш секс и да си намерил правилния човек.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg