Как да му кажеш НЕ? В секса и не само! (видео)

Здравейте, как сте…стягате ли се за морето вече или още не сте във ваканцията. Няма значение, днешните съвети са еднакво актуални и когато става дума за летни свалки и за сериозни връзки и намерения.

Чували ли сте израза “на момче не се отказва”. Ние за съжаление сме го чували доста често като по-малки, а и не само тогава. Нямаме представа кой пръв е казал тази вселенска глупост, но няма нищо вярно и нищо поучително в съвета, че винаги трябва да се съгласявате и да давате на момчетата каквото поискат.
Това разбира се, е вярно и за нас момичетата – никъде не е казано, че на нас не могат да ни казват НЕ и че трябва да изпълняват всичките ни желания и настоявания. Обаче израз “на момиче не се отказва” няма. Защо ли?

Да казваш НЕ, означава да знаеш кое за теб е приемливо и кое не, кое ти харесва и кое не, какво искаш да правиш и какво не искаш да правиш. На теория звучи много лесно и логично, но в живота съвсем не е толкова първосигнално и естествено за момичетата да кажат “не, не искам”, “няма да направя това”, “не те харесвам”, “не ме търси повече” и т.н.