Кога трябва да си хванеш гадже? (видео)

Не веднъж сте ни питали какво е нормално да правят тийнейджърите, когато са гаджета. И изобщо трябва ли да имаш гадже на 15? Ами на 16?. Доста смислен въпрос, който не можем да оставим без отговор.

 

Истината е, че няма възраст на която е нормално да имаш гадже или след която, ако нямаш връзка, значи нещо не ти е наред. Момчетата и момичетата имат различни интереси, преминават през различни периоди и е съвсем нормално хем да харесваш някого, хем нищо да не се получава, защото в този момент имаш други по-важни и интересни неща. Може да се занимаваш със спорт, да ходиш по пет пъти седмично на тренировка след училище и да не ти остава време за друго. Или да учиш за решаващи изпити. Или пък да си имаш канал в YouTube, който ти отнема цялото свободно време.

В никакъв случай не казваме, че да имаш гадже е скучно или не е толкова важно. Напротив, да си влюбен и да намериш сродна душа, с която да си споделяш всичко и да си прекарваш страхотно всяка минута е доста приятно усещане.

Но трябва да се случи по естествен начин, а не защото всички го правят или някой ти е казал, че в девети клас е задължително да си имаш гадже, иначе си страшен загубеняк.