Помощ! ПЪПКИ!!! (видео)

Днес отваряме темата за една от най-неприятните неща като си тийнейджър – пъпките. Имаме лоша новина – на всичко отгоре – не, не изчезват като с вълшебна пръчка като станеш на 20.

Не стига, че имаш толкова много контролни, че си влюбен в гаджето на най-добрия си приятел, че започваш да се потиш, окосмяваш се и един ден ти е тъпо, а на другия весело и не знаеш какво се случва с главата ти, а за капак има и пъпки.

Спокойно. Не си само ти. Около 85% от тийнейджърите имат проблем с кожата, акне, черни точки, омазняване на лицето и подобни драми. Всъщност от 100 човека, едва един никога в живота си няма да има пъпки. Така че това е в реда на нещата. Е, по закона на гадостта пъпките се появяват точно в този период от живота, в който ни е най-важно как изглеждаме и какво мислят другите за нас. Събуждаш се сутрин с пъпка на брадата и край целият ден ти е черен и си мислиш, че всички само в твоята пъпка гледат. Нищо подобно, имат си техни проблеми и техни пъпки. Които са им по важи от твоята пъпка.
Но това не означава, че не трябва да направиш нещо по въпроса.