Е, момичета, след като изгледате тези няколко минути, всяко момче ще бъде ваше, при това завинаги.

Шегуваме се, разбира се. Не е лесно да спечелиш сърцето на някого, още по-малко съществува универсална рецепта, която да работи за всяко момче.

Хората са различни и харесват различни неща. Едни се влюбват бързо и лесно, други с месеци, че и с години не са сигурни в чувствата си. И все пак, момичета, ще споделим с вас няколко съвета, които се надяваме да ви помогнат по-добре да разбирате момчетата и по-лесно да общувате с тях.

LoveGuide стартира нова кампания за превенция на сексуално насилие и експлоатация сред ученици от цялата страна на възраст между 15 и 19 години. Тя ще повиши знанията и уменията им как да разпознават рискови ситуации и отношения, които биха довели до сексуално насилие и експлоатация. Още

„Кондом с кауза” е кампания на Българската асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП) и презервативите SEXWELL, която набира средства за безплатно тестване и консултиране на хора в нужда за ХИВ и други сексуално преносими инфекции.
Loveguide разбира колко е важно правилната информация да достига до колкото се може повече хора, за да запазят сексуалното си и репродуктивно здраве. Затова подкрепяме усилията на двамата партньори в работата им по превенция на сексуално преносимите инфекции.
Включи се и ти! Бъди отговорен!
Пакетите презервативи с кауза могат да бъдат закупени във фирмените магазини на SEXWELL, на онлайн платформата sexwell.bg и в аптеки Ремедиум. Повече за кампанията виж на страниците на БАСП  и SEXWELL
Харесай Кондом с кауза във Фейсбук!