За тийнейджъри

Здравей,

Радваме се, че си намерил Loveguide и искаш да разбереш повече за промените в пубертета, секса, безопасния секс, предпазването от болести и инфекции, връзките и любовта. Тук можеш да научиш всичко, което трябва да знаеш, за да имаш здрави, щастливи и най-важното безопасни интимни отношения. Искаме да ти покажем, че сексът е нещо хубаво, освен когато не е. Тогава е опасен. Може да забременееш, да се заразиш със сексуално предавана инфекция или да станеш жертва на сексуален тормоз.

Колкото повече неща от сайта прочетеш или изгледаш, толкова по-подготвен ще бъдеш. И вероятността да ти се случи нещо неприятно ще е по-малка.

Но е много важно да знаеш – ние от Loveguide не сме лекари и не даваме медицински съвети. Преди да предприемеш каквото и да било свързано със здравето ти, трябва задължително да се консултираш със специалист. Това може да е лекар уролог (за момчетата) или гинеколог (за момичетата), дерматолог, венеролог или психолог.

Ако не знаеш какво точно да направиш, винаги първо говори с родителите си. Дори да те е срам и да се притесняваш. Повярвай ни, те се притесняват повече от теб, но от всичко на света, най-много искат да си здрав и щастлив. И винаги ще ти помогнат.

Ако искаш да ни попиташ нещо лично, можеш да ни пишеш на info@loveguide.bg

Всичко ще бъде анонимно и ще си остане само между нас.