Как да го/я заговоря? (видео)

Здрасти, как си?
– Добре.
Ъъъ….

Ами сега де, какво да й пиша, за какво да си говорим? В днешното видео ще си говорим на тема – на какви теми да си говорим.
Питате ни много често как да завържете разговор с някой, или че си пишете с човек, с който не сте близки и дори не си познавате и не знаете какво да кажете. Гледайте и ще ви дадем няколко идеи.

Здр, кпр не е лошо начало на разговор в чата, но ако не сте помислили какво ще напишете след това, има опасност да се получи доста неловко. Хем заговаряте някого, хем нищо не му казвате. А и ако не сте толкова сигурни дали на човека отсреща му е приятно да си чати с вас съвсем тъпо става, защото си проличава, че искате да завържете разговор, но не знаете как. Също така като те питат ‚как си‘ това предполага кратък отговор, не очаквайте от другия той или тя да продължи темата и да измисли за какво да си пишете.

Бъдете искрени и себе си, не започвайте разговор представяйки се за някой друг или да се правите на нещо, което не сте или да се оплитате в лъжи, само за да впечатлите някого. После много трудно ще обясните защо сте казали така, пък то било иначе.