Какво да не правим в секса? (видео)

Весела Бабинова ще ви даде няколко съвета за това кое не е добра идея в секса и защо. Някои неща са опасни за здравето, други просто са неприятни, трети са си направо подсъдни. Така че слушайте, много е важно.
Започваме, разбира се, с правилото, което доста често повтаряме. Сексът трябва да е удоволствие и приятно изживяване. Това автоматично означава, че НЕ правим неща,
които са ни гнусни, неприятни или болезнени. Независимо, че може да сте ги гледали някъде, че партньорът ги иска или си мислите, че “всички ги правят”. Не, няма такова нещо, което всички правят. На различните хора им харесват различни неща и е напълно окей нещо да ни е неестествено и да не искаме да го правим.
НЕ правим секс с човек, който е прекалено пиян, безпомощен или безпаметен и не може да изрази гласно съгласието си за секс. Тук правилото “мълчанието е знак на съгласие” не важи. Взаимно съгласие в сексуалните отношения означава да си казал ДА, а не да не си казал НЕ.
Да правиш секс с някой, който е в безсъзнание или има физически или интелектуални затруднения, които не му позволяват да изрази свободно волята си – това е блудство
или изнасилване и е престъпление.