Кой трябва да заговори първи? Обрязан! Има ли проблем? (видео)

Здравейте,

Днес, Радо отговаря на вашите върпоси – кой трябва да заговори първи, има ли проблем, че съм обрязан и други интересни теми.

Ако момче маструбира понякога, докато е във връзка, означава ли, че момичето не успява да го задоволи достатъчно?
Не, не означава. Понякога мастурбираме дори повече, когато сме във връзка, защото си мислим за партньора и това ни възбужда и ако не можем да правим секс в този момент, може да се самозадоволим. Момичетата също не трябва да се притесняват, ако гаджетата им мастурбират, това не означава, че вие не сте им достатъчни.

Нормално ли е да съм гледал някой филм и да сънувам, че правя секс с главната героиня?
Е много ясно, случва се супер често. Сънищата са отражение на това, което ни се случва през деня, макар и хората и събитията в тях да са закодирани. Абсолютно нормално е да сънувате секс и актьор или актриса, особено ако са много яки и много им се кефите.

Защо момичетата толкова се инатят, че не искат да пишат първи?
Това с правилата кой трябва да пише пръв, колко време трябва да мине преди да отговориш на някого и изобщо има ли строг ред и закони в чатенето, много не ги разбираме. Момичето може да не иска да пише първо, за да се прави на недостъпна. Но може и да е, защото не иска да си говори с теб, или е заета или не се сеща за теб. Няма как да знаем. Но ако винаги, винаги ти си този, който пише и инициира разговор, а тя никога не се сеща да ти напише нещо сама, най-вероятно не си мисли толкова много за теб.

Как да спра да масторбирам. На 14 съм и масторбирам ден през ден, и хубаво ли е масторбирането с презерватив??
Няма защо да спираш да мастурбираш щом не прекаляваш, това сме го обяснявали около сто милиона пъти. Няма и причина да мастурбираш с презерватив, защото мастурбацията е соло секс и няма как да се заразиш с нищо, нито пък някой да забременее от сперматозоидите ти. Само е важно да си миеш ръцете, но това вече май всички го правим и по сто пъти на ден поради…знаете какви причини.

Кога е по-лесно да се свърши когато мастурбираме или когато правят свирка на момче?
Зависи, всеки път е различно. Някои мъже свършват много бавно от мастурбация и много бързо от орален секс. Други обратно. Но по-скоро зависи от ситуацията. Понякога може да си толкова възбуден, че да свършиш дори от докосване през дрехите. Друг път може да не свършиш дори след като са ти правили свирка и после си мастурбирал.

Здравейте, наскоро се наложи да ме обрежат….нормално ли е да ме е срам да правя секс заради това? Не е от религиозни причини. Не зададох въпроса си правилно но се надявам да сте ме разбрали.
Половината мъже на планетата са обрязани и не всички по религиозни причини. В България са по-малко, но ги има. Няма от какво да те е срам, ако си с нов партньор просто трябва спокойно да обясниш какво се е случило и че малко се притесняваш, но ако и двамата подходите с разбиране, би трябвало всичко да е окей. Пак ти казваме – като теб са половината мъже на света, няма нищо страшно или срамно.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg