Какво правят гаджетата? (видео)

В днешния епизод Весела Бабинова ще ви поговори за това какво правят гаджетата заедно. Имаме видеа „Как да го спечеля“ и “Как да я спечеля“. Ако не сте ги гледали, гледайте ги. И когато вече имате гадже – поздравления, често ни питате: „И сега какво?“ Не го мислете толкова много, сами ще видите, че нещата се случват от само себе си. Но за да ви улесним и да ви отговорим на този въпрос, ето няколко съвета.
Когато станете гадже с някого правите почти всички неща, които сте правили и преди това заедно. Сигурно ще прекарвате малко повече време заедно и вече няма да се притеснявате дали вашият любим или любима ви харесва.

Няма рецепта или даден план какво да правим като сме гаджета. Важно е всичко, което правите заедно да се случва естествено и на двамата да ви харесва да го правите с удоволствие. Разбира се, ще трябва да правите компромиси, ще има караници, но голямата картинка е да се чувствате добре заедно. Да се подкрепяте и разбирате, да се правите щастливи и да си казвате истината, когато възникне проблем.