Как да скъсаме? (видео)

Днес с Loveguide ще се опитаме да отговорим на един от най-неприятните въпроси в една връзка – Как да се разделим? Или по-точно как да го направим така че и двамата да страдаме възможно най-малко.

Сигурно сте чували да казват, че единственото постоянно нещо на този свят е промяната. Това важи с пълна сила и за отношенията между хората. В началото на една връзка всичко е страхотно, вълнуващо и като в романтичен филм. Нямате търпение да се видите, мислите си само за това кога пак ще се целунете или гушнете… И ако и двамата сте еднакво въодушевени от случващото се помежду ви, се надявате времето заедно никога да не свършва.

Но нещата се променят. Понякога първоначалният плам се превръща в стабилна и спокойна връзка. Друг път просто се разделяте. Причините могат да са всякакви – разбирате, че имате различни интереси и представи за света, абе просто не си подхождате. Или не ви е приятно заедно. Или пък силните чувства отшумяват. Тръпката я няма вече. Или вече не ви е толкова забавно заедно. Или важно да сте с този човек. Може да започнете да се карате. Може вие самите да се промените и да имате нужда от различни неща. Или просто в момента един от двамата не е готов и не иска сериозна връзка.