Неловки моменти след секс! (видео)

Не зависимо от това колко опит имате, то сексът с нов партньор доста често може да бъде неловък. Това си е интимен акт, за който е нужно много доверие. Колкото и да харесваме някого, за съжаление рядко нещата се получат от първия път. И двамата не познавате телата си и нямате представа какво харесва другия човек и какво не.
И такаа… стигали сте до този момент, дори и всичко да е минало доста гладко, често се получават неловки ситуации след края.

Често нямаме проблем със събличането и след като всичко е приключило, изведнъж ни става доста неудобно да лежим голи един до друг. И за това хукваме да си търсим дрехите незнайно къде разпилени из стаята. А и самата мисъл, че някой ни наблюдава докато си търсим дрехите ни кара да се чувстваше още по-неловко и да извършваме едни странни движения и дори да се спъваме в мебели.

Неловко е и след секс да започнете да се чудите до колко му е харесало на другия човек. Според нас няма нищо лошо в това да комуникирате какво ви е харесало и какво не. Не трябва да се обиждате от чутото. Комуникацията, както и във всяко друго нещо, може да доведе само до постигане на по-добри резултати.

Може би е неловко ако много дълго време сте изчаквали този момент да дойде, и момчето свърши прекалено бързо, но понякога това е доста нормално, така че недейте да реагирате по негативен начин. Момчета и вие не се притеснявайте, случва се, това не означава, че не ви бива.

Има и огромна вероятност нещата въобще да не се получат, тоест на момчето да не му стане. Даа, доста неловко, но отново не е нещо, което е странно или срамно. Понякога при голямо желание и притеснение, момчетата не успяват да достигнат до ерекция. Може да чуете повече по темата в нашият канал. Подобна ситуация с нов партньор вероятно е още по-неловка, но трябва да се опитате да не му предавате голямо значение.

Трябва да запомните, че сексуалните взаимоотношения в началото на връзката ви с нов партньор не винаги ще са страхотни. Ако ви се получи от първия път – супер! Ако не, то не се отказвайте един от друг само заради това. Дайте си време, все пак секса изисква опознаване на телата и доверие в партньора. Комуникирайте без страх, че ще нараните егото и нещата ще се получат. А и всички тези неловки моменти след време се превръщат в доста забавни спомени.