Q&A: Пенисът ми е крив, Момичетата не ме харесват, Кога да го правя за първи път? (видео)

https://www.youtube.com/watch?v=tSkgObqZs7o&t=3s

  • Какво да правя когато други момичета флиртуват с момчето което харесвам?
    – Нищо не можеш да направиш. Флиртувай и ти, или остави момчето да избере на кого ще обърне внимание.
  • Защо никой никога не ме харесва. И защо момичето ми на мечтите би тръгнала с всеки, ни не и с мен

– Май имаме епизод точно с това заглавие – защо никой не ме харесва.
Напълно нормално е да се чувстваш така. Всъщност всеки човек му минават подобни мисли през главата. На някой по-често, на други не толкова. Дори да не минават през трудните години на пубертета, хората често изпадат в съмнения и депресивни състояния.
Затова искаме да те успокоим и да ти кажем, че ако си мислиш, че никой не те харесва, най-вероятно грешиш и това е само в твоята глава.

  • Какво да правя ако момчето в което съм влюбена ми предложи да го правим да праиема или да откажа?

– Винаги в такава ситуация – ако си сигурна в момчето, ако си готова и не се притесняваш и най-важното, ако знаеш как да се предпазиш от нежелана бременност и сексуално предавани инфекции – приемаш. Ако имаш съмнения и те е страх и не се чувстваш готова за тази крачка – отказваш.

  • Как да не се притесняваме когато видим човека когото харесваме?

– Винаги всички, е хайде почти всички, се притесняват като видят човек, когото харесват. Някои се изпотяват, други им се разтуптява сърцето, трети почват да изпускат предмети…или пък всичко това наведнъж.
Просто поемаш въздух, казваш си – е какво пък толкова и той е нормален обикновен човек, аз изглеждам добре, всичко е наред, усмихваш се, казваш му здрасти и така…

  • На мен пенисът ми е крив моля кажи какво да правя

– Не можеш да си го изправиш…шегата настрана, няма какво да направиш, но не трябва да се притесняваш. На всеки мъж му е различен, има всякакви форми и размери и от това не зависи колко ще си добър в секса и дали на момичетата ще им е приятно да правят секс с теб.

  • По-голямо ли е удоволствието без презерватив или е същото?

– Да, можеш да правиш секс без презерватив и да ти е супер, обаче да си лепнеш или инфекция или да направиш бебе на момичето. Просто риска е прекалено голям. А удоволствието с презерватив не е в никакъв случай чак толкова по-различно, че да си заслужава риска. Има супер тънки презервативи, намери си такива, които ти харесват и сексът с тях ще е супер.

  • Как да стана по – общителна в училище , да стана яка и печена феймъска , познавам феймъски , които са от класа ми и си общуваме постоянно , как това ще ми помогне. Искам да събера над 100 лайка във фейсбук , как да го направя ?

– И какво ще стане като събереш 100 лайка във фейсбук. Това за имиджа в социалните мрежи и кой какви снимки има в инстаграм и колко хора го следват и го смятат за велик и супер як и красив и жесток…е много измамно. Истинските приятели и хубавите отношения нямат нищо общо с това дали някой е феймъс или не. За какво ти е стотици хора, които не те познават какъв човек си и нямат нищо общо с теб да са ти лайкнали нещо.

  • Добре де писна ми значи целия ми клас се е целувал с език и някви други простоти и като ме питат съм принуден да лъжа и само аз не мога това мляскане и това е причина да отбягвам всяка някой съвет как трябва да го правим? 😄

– Е като са се целували всички с език и това не ги прави някакви супер хора 🙂 нали. Нито пък означава, че ти си мега зле, защото още не си го направил. Все някога и ти ще се целуваш, когато решиш, че искаш и ти харесва. Няма възраст за тези неща кога какво трябва, още по-малко да се влияем от другите и да правим неща само защото те ни карат и се чувстваме изостанали.
Освен това никой не се е родил научен как да се целува с език. В началото е нормално да ти е странно и неловко и даже малко неприятно, но постепенно става нещо нормално.