въпроси от youtube

Q&A, Кога женското НЕ означава Да? (видео)

 • Искам да заговоря едно момиче, но не ми идва наум какво да й кажа, дайте ми идеи.
  Трудна работа е това със заговарянето и дали ще кажеш нещо умно и ще й привлечеш вниманието. Но дори да ти подскажем първата реплика, няма как да ти слагаме думи в устата за втория, третия и десетия път. Винаги работи, ако си наблюдавал някой човек дълго време преди да го заговориш, да споделиш нещо лично за него, което ти харесва. “Здрасти, обикновено си със слушалки в ушите и слушаш музика, днес не е така…” или “Видях те вчера еди къде си, и ти ли обичаш да ходиш там…”. Няма рецепта и формула за успешна реплика за запознанство. Не го мисли чак толкова, просто бъде искрен и бъди себе си. Шегите, стига да са уместни, винаги са добра идея. Ако успееш да разсмееш едно момиче, половината работа е свършена.
 • Нормално ли е да го направя на 15? Много ли боли първия път?
  Сигурно е от момиче, щом пита дали боли. Нормално е да го направиш тогава, когато си готова, когато си сигурна в момчето до себе си, когато не те е страх и когато знаеш как да се пазиш от нежелана бременност и сексуално предавани инфекции. Може да си готова на 15, а може още да те е страх и на 18. И няма никаква драма в това и никаква причина да бързаш, защото видиш ли ако до 15 и половина си девствена и край.
  За болката също няма трябва. Ако си достатъчно отпусната, възбудена и овлажнена и ако момчето е внимателно и не насилва нещата, не би трябвало да боли много. Даже може да ти е приятно и да усетиш само лек дискомфорт за малко. Но щом толкова те е страх дали ще те боли, по-скоро още не си готова за тази стъпка.
 • Нормално ли е да почвам да треперя като почна да се вълнувам от действия или от твърдата близост на някой човек? И да кажем че искам да правя тинтири минтири ама ме е срам и ме е страх че човека срещу мен няма му хареса как да преодолея това???
  Ако се разтреперваш от някого, значи най-вероятно много го харесваш, даже направо си влюбен. Няма как да излъжем тялото си и колкото и да се правим на куул и безразлични, при среща с някой, който силно ни привилча почва треперене, вълнение, изпотяват ни се дланите, прескача ни сърцето, заекваме, забравяме си думите, всякакви такива неща. И честно казано не можеш да го преодолееш. Дали ще му хареса или не на човека срещу теб вече е друга работа. Трябва да намериш начин да разбереш какви чувства има той или тя към теб, да станете приятели или поне близки и да покажеш колко много го харесваш. Ако и той те харесва, може би ще стигнете и до тинтири минтири :)))
 • Здравейте искам да ви попитам кога женското НЕ означава ДА.
  Винаги :)))
  Шегувам се, не знам. Има момичета, които като кажат Не си е Не. Ако кажат – не искам да ме заведеш на вечеря, по-скоро означава “ще се радвам да ме заведеш на вечеря”. Но ако е нещо свързано с физически контакт или секс и момичето каже Не, значи е не. Т.е “не, не прави това, не ми е приятно, боли ме, гнусно ми е, не ми харесва” спориш веднага.
  Общо взето отнема доста време за всяко момче и момиче докато се опознаят и разбират кой какво мисли, как говори, какво има предвид в една или друга ситуация. Затова ако не си сигурен, че си я разбрал, питай пак. Няма лошо. По-добре отколкото да стане тъпо недоразумение.
  Сещам се за един виц:
  Първата жена на Луната:
  Хюстън, имаме пробелм.
  Какъв?
  Няма значение.
  Какъв е проблемът?
  Нищо, бе, нищо.
  Моля те, кажи какъв е проблемът.
  Абе добре съм.
 • Как да кажа на нашите, че пуша.
  Както и да им кажеш те няма да са окей. Просто няма начин един родител да приеме добре факта, че дете му дава пари за отрова. Факт. Мен ако питате, не пушете, тъпо, вредно е и само пречи. Но родителите ви, дори самите те да пушат, знаят тези неща и няма как да им е все едно дали детето им ще бъде здраво или не. Плюс, че най-вероятно парите, които давате за цигари идват от тях. Нито пък има аргумент, с който да ги убедите, че е окей да пушите или че всичките ви приятели пушат.