разговори от youtube

Q&A. Секс в овулация, Тясна вагина, Колко се уголемява пенисът (видео)

 • Готино ли е да ти правят свирка, ако си с презерватив?
  По-добре с презерватив отколкото никаква свирка..
 • Имам въпрос нормално ли е пениса ми като не е в ерекция да е 8-8,5 см а в ерекция 16-16,5 мисля,че е странно да е двойна разликата на 14 години съм?
  Да, абсолютно е нормално. При всеки мъж е различно съотношението между размера на пениса в отпуснато и в еректирало състояние. При някои може да се увеличи двойно, при други само с няколко сантиметра. Освен това ти си още на 14 така че има време, докато пенисът ти се оформи окончателно. Не го мисли, не се притеснявай.
 • Здравейте когато едно момиче е в овулация а на двамата партньори им се иска проблем ли е ако се задоволяват със търкане само но през бельото може ли да се обърка нещо?
  Първо трябва да знаеш, че когато момичето е в овулация има най-силно желание за секс, възбужда се повече и й се иска повече. Това е така, защото природата дава знак на жените по този начин, че е подходящо време за оплождане.
  Ако и на двамата ви се иска, просто трябва да ползвате презерватив, когато правите секс. Ако още не правите, а имате само някаква сексуална игра – не се притеснявай, само от търкане на бельото няма какво да стане, независимо дали си в овулация или не. За да има оплождане трябва да има проникване, казвали сме го хиляди пъти.
 • Имам един проблем и той е… Че съм много тясна там долу и ме боли адски много дори от пръст.. Какво да правя..?
  Без да сме лекари гинеколози и да сме те преглеждали там долу, можем да ти кажем, че не би трябвало да те боли дори от пръст. Все пак през този отвор от женското тяло в един момент излиза цяло бебе. Единият вариант е да отидеш на гинеколог и да питаш дали имаш някакъв проблем. Много по-вероятно е обаче просто да си била супер стегната, много да се притесняваш, да не се отпускаш, да не си достатъчно възбудена и овлажнена там долу и затова да те боли да не се получава.
  Важно е да се отпуснеш, когато си с твоя партньор, да ти е спокойно и приятно и той да се погрижи да си достатъчно възбудена, за да няма болка.
  Можете да използвате и лубрикант.
 • Ако съм на лекар и е жена и пипа пениса ми и се възбудя, мога ли да мастурбирам?
  Не, не можеш. Ти си на лекар, това че е жена и си възбуден не означава, че можеш пред нея да се задоволяваш. Представяш ли си, ако всеки мъж, който влезе в кабинета й започне да го прави. Доста безумна идея.
  Мастурбацията е нещо, което хората правят сами на себе си, обикновено като са сами или пък като част от сексуален акт с партньора си.
  Не мастурбираме на обществени места, пред непознати хора, навън, в лекарски кабинет или където и да било, където можем да накараме хората наоколо да се се почувстват неприятно.
 • Здравейте имам въпрос приятелка ми ме харесва но като и пиша ми отговаря някъде след 30 мин но е заета с доста работи какво означава това според мен за любимия ти човек винаги трябва да имаш време. Благодаря ви.
  Това с колко време е нормално да мине докато някой ти отговори на съобщението е голяма драма, или по-точно някаква изкуствено създадена драма, според нас. Някои хора отговарят веднага, други се правят на супер интересни и много заети и отговарят след три дни. Няма никакво значение и връзка с отношението на определен човек към нас. Но не трябва да очакваме някой да ни отговаря на секундата, дори да знаем, че много ни харесва. И обратното – ако някой не ни пише с часове, не значи, че ни показва пренебрежение или безразличие. Всеки си има различен ритъм и не всеки е нон-стоп с телефон в ръка. Да, винаги трябва да имаш време за любимия, но това време не се изразява в съобщения в чата.