Как да ми се получава с момичетата?! (видео)

Здравейте, заглавието на днешния епизод е изцяло ваше дело. Няколко пъти ни се случи момчета да си поискат съвети от нас “по-големите каки” на тема какво да правят и какво да не правят, за да им се получават по-добре опитите с жените.

Е, ние отдавна не сме тийнейджъри, но вярваме, че някои неща не се променят и че днешните момичета харесват и не харесват почти същите неща като нас.

Разбира се, във връзките и отношенията между момичета и момчета няма строги правила и точна рецепта. Ако някой ти каже – прави така и всички мацки ще са твои – не му вярвай. Всяко момиче е различно. Но в общия случай винаги помага, когато си мил, внимателен и проявяваш уважение и разбиране. И най-вече лично отношение. Скъпите подаръци не са гаранция, че ще те харесат. Но ако подаръкът е нещо лично, жест, за който си се потрудил, проявил си въображение, обмислил си го – е тогава всяко момиче би се разтопило от щастие. И за подобни неща изобщо не ти трябват пари. Направи плейлиста в YouTube с няколко много забавни клипчета, прати й я и й напиши “Днес в училище ми се стори, че нямаш настроение, ето нещо, което се надявам да те развесели”.