Q&A. Имам 2 гаджета. За какво да си говорим? Спешно хапче! (видео)

https://www.surveymonkey.com/r/Lovegu…
Ако Loveguide ви помага и нашите видеа са ви полезни, имаме молба към вас – в описанието под видеото има линк с кратка анкета, която може да попълните, за да ни помогнете да правим още по-добри и смислени неща за вас е. Ще ви отнеме по-малко от 5 минути и е абсолютно анонимна. Мерси, супер сте!!

Радо отговаря на вашите въпроси – за какво да си говорим, размер на пениса, презервативи и други интересни теми.

Как да проверя колко ми е в сантиметри?
Това сме го обяснявали във видеото за форми и размери на пениса, но ето повтаряме: дължината на пениса се мери в еректирало състояние. Т.е когато си възбуден, взимаш линийка и я слагаш в основата на пениса и мериш колко сантиметра са до върха. Това е, няма кой знае каква сложнотия или философия.

Какво да говоря и какво да правя когото сме заедно?
Каквото ти идва отвътре и каквото ти е интересно и смяташ, че би било интересно и на нея. Ако влезеш в някаква роля и говориш за неща, които не разбираш или не те вълнуват, бързо ще се изчерпиш. А ако се окаже, че няма какво да правите и за какво да си говорите като сте заедно, просто явно не сте един за друг.

Здравейте, пенисът ми е 16 см, и се чудя какъв размер презервативи трябва да си взема.
Това си е размер за най-стандартни презервативи, а и те се разтеглят доста. Пробваш различни и така си избираш които най ти пасват.

Искам да питам нещо, което много ме притеснява. Правих секс за първи път и то без презерватив. Усетих кога ще свърша и го извадих около 3-4 секунди преди това. Въпросът ми е, трябва ли да се притеснявам от предеякулационната си течност. Наистина се надявам да не е станала белята. За всеки случай я накарах да изпие спешно хапче (30 минути след акта) . Мога ли да съм спокоен след това. Много съм притеснен, наистина съвет би бил полезен.
Окей, този сценарий се случва непрекъснато или поне вие ни го пращате непрекъснато. Супер рисковано е да разчитате на това, че ще си го извадите няколко секунди преди да свършите, особено ако правите секс за първи път и нямате много опит. Второ в предеякулационната течност понякога може да има сперматозоиди. Рядко, но все пак има опасност. Трето – спешното хапче хич не е безобидно и не трябва да се пие всеки път, когато момичето се притеснява, че може да е забременяло. То е за спешни случаи. След като вече го е пила, по-скоро няма опасност, но дори и спешното хапче не дава 100% гаранция. Така че – пре-зер-ва-ти-ви. Всеки път.

Ако сме правили секс с презерватив, но след това не сме се изкъпали има ли шанс за бременност?
Къпането не предпазва от забременяване 🙂 и нито намалява, нито увеличава риска. Но ако е имало презерватив и след като сте го свалили сте видяли, че не е скъсан и всичко е наред, можете да сте спокойни.

Имам си гадже, но освен него харесвам и едно друго момче, което ми предложи и аз без да се замислям приех и сега не знам какво да правя, защото не постъпих правилно.
Първо си реши с кого искаш да бъдеш и след това говори и с двамата. Кажи им какво е станало и кой избираш и се извини, че си отговорила на второто момче прибързано.

Понеже аз харесвам едно момиче, и й написах във вайбър че я харесвам. След 2 минути тя ми отговори че ме харесва, тоест и двамата се харесваме. Но се чудя как да я питам дали искаме да сме гаджета или как да я изненадам с нещо? Чудя се, и искам отговор от опитен човек.
Най-добре я покани на среща и на живо й кажи каквото искаш да й кажеш.

Ако марсторбивам всеки ден има ли шанс да не ми се надървя във бъдеще?
Не, спокойно, мастурбацията не пречи, даже помага. Това не е като да имаме преброени колко хиляди пъти в живота можем да се възбуждаме и като мастурбираме да си ги изхабяваме.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg