Q&A. Срам ме е да я заговоря, Свършвам бързо, Свалки в нета (видео)

 • Здравейте,като сме във връзка с човек кога точно трябва да се говори за секс?
  В момента, в който се чувствате достатъчно близки и си имате доверие. Общо взето в един момент от връзката хората усещат, че могат да кажат всичко на някого и го познават достатъчно добре. Има и хора, които могат да говорят за секс още на първа среща. Различно е. Важното е го кажете така, че другият човек да не го усеща като натиск или ултиматум – или правим секс или край.

 

 • Ако мастурбирам и съм на 12,но не съм казала на майка ми проблем ли е?!?
  Не, ако се притесняваш от нея. Важното е да знаеш правилата – гледай видеото за мастурбирането на момичетата.

 

 • Струва ли си да се интересуваш от човек, който даже за секунда не мисли за теб?
  Някой хора казват и вярват в това, че няма как да мислиш за някого, ако и той не мисли за теб. Не казваме, че е вярно със сигурност, но пък е хубаво да си представяме, че ако ние много мислим за някой, няма как и той да не си мисли за нас.
  Ако обаче виждаш, че този човек супер дълго време няма никакъв интерес към теб и нещата не отиват наникъде, по-добре се опитай да го забравиш, да го преживееш и да си избереш друг обект на мислите и чувствата.

 

 • Какво да правим ако аз и приятелка харесваме едно момче
  Еее, това сме го обяснили много добре в епизода за любовните триъгълници. Ако той иска да бъде с твоята приятелка, по-добре се отдръпни и им дай шанс да опитат да са заедно без това да разваля приятелството ви.
  Ако той не харесва никоя от двете ви – може би и двете не си заслужава да хабите чувства към него.
  Ако те харесва теб – опитай се да говориш с приятелката си и да й кажете и двамата, че държите на нея, но искате да сте гаджета без да я нараните.
  Нещо такова…говорете си, обсъждайте си и ще намерите решение.

 

 • Много искам да заговоря едно момче… Не го познавам (никога не съм говорила с него), но се разминаваме по-коридорите и си хвърляме дълги погледи…Какво да му кажа? Че много ме е срам.
  Ако това ще те успокои, всички винаги ни е срам, или почти всички. Обаче трябва в някакъв момент да се престраши един от двамата да направи първата крачка, иначе нищо никога няма да стане. И защо не това да си ти.

 

 • Как да се обличам, за да я впечетля?
  Обличай се както ти харесва, за да те харесват такъв какъвто си. Много е глупаво да правим неща, които не ги усещаме като наши само за да се харесаме на другите. Това бихме те посъветвали.
  За дрехите това, което винаги казваме е, че просто трябва да са чисти, изпрани, спретнати и ти да се харесваш с тях.

 

 • Бих искал да те питам като харесваш едно момиче как е по добре да тръгнеш директно да му пишеш или да бъдете първо като приятели защото два пъти ми се случи да пиша и да станат доста тъпи ситуации.

– Ами в чатовете нещата много често остават недоразбрани и се получават недоразумения. Защото като не виждаш изражението на човек, емоцията му, интонацията…само с емоджита и смайлита не става. Затова колкото повече си говорите на живо и с приятелите и с хората, които харесвате, толкова по-добре. Можеш да й пишеш, за да я поканиш да излезете или да се видите на живо, да й пратиш някоя забавна картинка или клипче, но по-истинските и сериозни разговори ги остави за на четири очи.