Стартираме! Loveguide е на вода!

Loveguide е мястото, където открито и приятелски си говорим за секс и интимни отношения.

Любовта и сексът са прекрасни изживявания. И колкото по-добре сме подготвени – толкова повече ще им се насладим. И много по-добре ще можем да предпазим от нежелани последствия и себе си, и тези, с които общуваме. Няма как да предвидим всяка ситуация, няма и универсални формули за всички проблеми, но колкото повече знаем, толкова по-добри решения взимаме.

Опитали сме се максимално изчерпателно, ясно и положително да ви кажем всичко, което знаем за секса и интимните отношения. Можете напълно да се доверите на информацията тук.

Съдържанието е разделено на две части. В Енциклопедия и Сексът от А до Я може да намерите обяснения на непознати за вас термини, да се запознаете с разликите между нейното и неговото тяло, с промените – емоционални и физически – през пубертета, съвети за връзките, как да разпознаете тормоза в едни взаимоотношения и как да се справите с него, факти и митове за девствеността и различните видове секс, подробности за сексуално предаваните инфекции и как да се предпазите от тях, какви решения и опции имате в различни сексуални и интимни ситуации и още много информация. А в секцията Любопитно ще си говорим по същите теми, но с истории, факти и още полезни съвети.

Също, ще се радваме да ни кажете какво още искате да знаете, какво ви вълнува и интересува. Може да ни пишете освен с въпроси, така и за да споделите опит, преживявания и истории – анонимно и безопасно – info@loveguide.bg.