Овулация? Момичетата харесват по-големи? (видео)

Радо отговаря на вашите въпроси – за овулацията, момичетата харесват по-големи и други интересни теми.

Здравейте! Аз съм момиче на 14 съм и сънувах мокър сън с друго момиче. Нормално ли е това и означава ли че съм обратна? Благодаря предварително!
Супер нормално е, изобщо не се притеснявай. Това, че си сънувала еротичен сън с друго момиче в никакъв случай не те прави хомосексуална или бисексуална. Можеш да сънуваш всякакви сексуални неща с всякакви хора, но това не значи, че искаш да ги правиш и в истинския живот. Може да сънуваш, че правиш секс с две момчета, или с брат си или със сестра си или с някой, с когото изобщо не искаш да правиш секс, но от това не следва нищо за сексуалната ти ориентация.

Какво ще ни стане ако правим секс по време на овулацията можем ли да забременеем и трябва ли да се пазим и тогава?
Точно тогава трябва да се пазите най-много. Овулацията е периодът от женския менструален цикъл, когато в тялото на момичето има узряла яйцеклетка, която може да бъде оплодена и да момичето да забременее. Но е много трудно момичето без специален тест да знае точно кога е в овулация, особено ако е по-малка и цикълът й е по-нередовен, така че всеки път и през цялото време трябва да се пазите и да ползвате презерватив.

Здрасти Радо! Защо когато стане въпрос за мастурбацията погледите са насочени само към момчетата? Жените го правят рядко или мъжете прекаляват?
Да, жените мастурбират малко по-малко от мъжете, но и те го правят. Дали ние мъжете прекаляваме, не може да се каже. Има мъже, които го правят по няколко пъти на ден, други мноооого рядко. Но ние винаги казваме, че мастурбацията е нещо нормално и за двата пола, независимо кой колко често го прави.

Zashto momichetata 05 haresvat momcheta 03 ili ot sorta a kato gi popitam kakvo im haresvat te mulchut i se smeqt po mejdu si
Е това е голяма мистерия 🙂 В тийнейджърските години момичетата харесват малко по-големи момчета, защото момчетата се развиват малко по-бавно от момичетата. Т.е едно момиче на 14 и едно момче на 16 са по-близки физически и емоционално, отколкото едно момиче на 13 и момче на тази възраст, но не е задължително.

Kakvo oznachava ako edin penis e kriv?
Нищо не означава, просто такава му е формата. Това не пречи на сексуалния живот. Всеки пенис е различен, няма универсална и правилна форма. Не се притеснявай, гледай видеото ни за форми и размери на пениса.

Как трябва да подходим при момиче когато и е за първи път?
Знаете какво ще кажем – първо подхождаш като си слагаш презерватив. След това трябва да си нежен и внимателен, да си сигурен, че момичето е достатъчно възбудено и овлажнено. Също да знаеш, че във всеки един момент тя може да каже, че не й е приятно, изпитва болка или дискомфорт и трябва да спреш.

Момчетата защо толкова лесно се възбуждат?
Просто така сме устроени, особено в тийнейджърските години е супер нормално да се възбуждате много лесно и едва ли не от нищо, ей така докато си седите в час по математика. Но не е вярно, че само момчетата се възбуждат лесно, момичетата също могат лесно да се възбудят, но те свършват по-трудно от нас момчетата. Това сме го разказали в епизода за разликата между мъжкия и женския оргазъм. Припомнете си го.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg