Влюбена в известен човек. Кога не съм девствен? (видео)

Бих искала да попитам дали е възможно влюбването в известен човек, защото аз за втори път се влюбвам в едно момче което е на почти 28 а аз съм на 16 почти и той е нещо като известен, но не знам какво да правя, аз почти не го познавам по характер но всеки ден със ставането мисля за него и със лягането и винаги се изчервявам и се радвам когато качи нещо ново в социалните мрежи или ми отговори на коментар.

Ей, тъкмо си мислех, че съм аз този известния, но не съм почти на 28. Да супер нормално е, особено в тийнейджърските години да сме влюбени и да си фантазираме неща и да си мислим непрекъснато за някой, който виждаме на екрана, в youtube, по телевизията или в някой филм. Но нали знаеш и че освен теб, още стотици други момичета го харесват, на тях също им отговаря на коментарите и т.н. Това е готина тръпка, но в никакъв случай не е същото като да си влюбен в човек, който те познава и с когото общуваш в истинския живот, а не само онлайн.

На преглед с видеозон може ли да се установи дали не си девствена?
Както сме казвали във видеото за прегледите при гинеколог – като ходим на лекар, не отиваме, за да ни държат сметка какво, кога и с кого сме правили. Отиваме да ни прегледат и консултират. Затова ви съветваме, когато сте на лекар да не пазите тайна дали сте правили секс или не.
Прегледи с видеозон имам всякакви и се правят на различни части от тялото. Прегледа с видеозон на бременните жени например, се прави през корема, така се оглежда дали всичко с бебето е наред. Уролозите преглеждат с видеозон бъбреците, отново през кожата.
Има гинекологичен преглед с видеозон, който се прави през вагината, т.е там където пенисът на мъжа прониква в жената по време на секс, се пъха трансдюсерът (така се нарича накрайникът на ехографа) и по този начин гинеколозите оглеждат вътрешните полови органи на жените – най-вече яйчниците и матката.
Когато отидете на лекар, той ще прецени кой вид преглед е най-подходящ за вас в зависимост от възрастта, оплакванията и т.н. Доверете му се и изобщо не мислете дали ще разбере какъв и колко сексуален живот имате.

Фетиш ли е ако се възбуждаш много от това да гледаш как жена прави орален секс с пенис на мъж? Не се възбуждаш от това да гледаш двама мъже, но понякога не ти е достатъчно да гледаш една жена или две лесбийки, а искаш да гледаш как жена прави секс с мъж. И особено орално? Извратен ли съм или какво? Извинявам се за въпроса!
Не се извинявай и не си извратен. Всеки се възбужда от различни неща и от гледането на различни неща. Не е казано, че ако си хетеросексуален мъж не можеш да се възбуждаш от гледането на секс, в който участват и други мъже. Или че задължително трябва да те възбуждат само снимки или видео с жени.

Извинявам се за тъпия въпрос. Спермата на мъжа свършва ли?
Не, обяснявали сме го няколко пъти. Мъжете произвеждат сперма непрекъснато и цял живот, освен ако нямат някакъв проблем. При жените е различно – техните яйцеклетки в един момент свършват, тогава настъпва т.нар менопауза и те вече не могат по естествен път да забременяват. Но на мъжете спермата не свършва и те могат да правят бебета до 100 години.

Целувка на първа среща окей ли е?
Е как без целувка на първа среща. Шегувам се, но е окей, даже е много хубаво, ако се престрашите да се целунете на първа среща, значи всичко е минало добре и се харесвате. Но ако не стане на първа среща, на някоя от следващите.

Когато мастурбирам трябва да съм отпуснат или стегнат? Моля отговорете.
Ами когато сме възбудени, няма как да сме напълно отпуснати. Но ако се стегнем супер много пък също не е добре. Като го направиш няколко пъти, ще усетиш тялото си и ще се водиш по него. Не мисли толкова кое как трябва. Тялото си знае как да реагира на възбудено състояние.

Ако съм момче и вече съм мастурбирал значи ли че не съм девствен?
Не, не значи. Девствен си, ако не си правил секс с проникване. А не ако никога не си свършвал и не си мастурбирал.

*Този текст е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от Фондация “Лърн” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че това съдържание отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
www.activecitizensfund.bg